м. Золотые Ворота, ул. Владимирская, 49а

ФУРШЕТИ

Діловий формат фуршету за часом розрахований приблизно на годину, його зазвичай організовують у перервах нарад, конгресів, конференцій. Фуршет-коктейль з метою відпочинку триває близько двох годин і проводиться, як правило, після закінчення конференцій.

Організовується, якщо гості обмежені в часі, а мета зустрічі – спілкування, а не трапеза.

При складанні меню потрібно враховувати: на 1 гостя розраховувати 500-400 г закусок (різних). Найпростіший варіант фуршету – канапе (крихітні бутерброди вагою 15-30 г), брускети, пара легких закусок, фрукти. Меню вишуканого фуршету передбачає 12-16 холодних закусок, 1-3 гарячих, десерт, чай, кава.

Image

Замовте дзвінок!

Ми передзвонимо Вам рівно в:

Введіть номер телефону
Наприклад: 093000 00 00